forevawebshop

Hai lieve lezers,

Toen ik besloot te gaan bloggen, ben ik webshops gaan benaderen om kleding te promoten. Helaas werd mij veel verteld dat ik te weinig volgers heb, begrijpelijk!

Toch kreeg ik de kans van @forevawebshop op Instagram om haar webshop te promoten. Dit ben ik ook gaan doen en zal ik blijven doen! Volg haar op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste musthaves!!

Zoals je kunt zien heeft zij erg leuke kleding voor musthave prijsjes!! Niet alleen leuke kleding maar ook super goeie service bied zij aan en reageert super snel op berichten. In mijn volgende blogpost zal ik laten zien wat ik voor leuks binnen heb gekregen en hoe ik het draag!

Liefs,

S U U S 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s