THE BEGINNING 

Hai lezers,
De dag dat ik besloten heb mijn dromen waar te maken en besloten heb om te gaan bloggen ben ik als een gek aan de slag gegaan om volgers te vinden. Ik heb allereerst mijn Instagram account op openbaar gezet, hierdoor kan iedereen mij nu volgen zonder verzoek. Daarna ben ik veel mensen gaan volgen in de hoop dat zij mij ook gaan volgen. Dit was het geval!

De volgende ochtend werd ik wakker, nadat ik de avond ervoor mensen ben gaan volgen en had ik 20 volgers er bij! Ik was super blij, want zonder volgers ga ik niet komen waar ik wil komen. Elke dag ben ik mensen gaan volgen en ik kreeg er ook weer volgers bij. Nu een week later, heb ik zo’n 120 volgers er bij gekregen. Best veel vind ik zelf.

 MAAARRRR, ik besef mij goed dat dat niet zomaar gaat en daar hard voor moet gaan werken. Dit ga ik doen door veel actief te zijn op Instagram, veel foto’s uploaden en mijn blog te lanceren, waar ik nu dus mee bezig ben!! 😄

She believed she could, so she did

Mijn doel voor nu is groter te worden op Instagram en mijn volgers een stukje van mijn leven te laten zien. Dit vooral op het gebied van fashion en health. Hierbij zal ik foto’s plaatsen wat mijn outfit is, waar het vandaan komt en wat ik er van vind. Ook ga ik foto’s plaatsen, waar ik vertel over fitness en voeding/recepten.

Liefs,

S U U S 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s