BAD GIRLS CLUB

Hai lieve lezers,

Zoals ik heb beloofd zou ik een stukje schrijven over wat ik van forevawebshop heb binnen gekregen.

Het bad girls club shirtje heb ik besteld en daar kreeg ik een leuke verassing bij!! Dit heb ik gekregen, omdat ik haar pagina promoot. Hoe lief is dat!! Het leuke shirtje met twee sterren voor op kreeg ik er bij, erg bedankt! Waardeer ik enorm < 3 Komt morgen een post over!! 

Ik zal wat vertellen over het bad girls cup shirt. Dit is een shirtje van een super fijne stof en dikke stof! Het shirt blijft een normale pasvorm hebben en is niet uitgedragen na een dag, wat je met sommige kleding wel hebt.  Wanneer er een knoopje in zit lubbert het shirt na de tijd wel een beetje, logisch dacht ik. Nadat hij in de wasmachine is geweest? Is die zo goed als nieuw!! Pas wel op met andere kleding want hij geeft behoorlijk af.. Nee dit is mij niet gebeurd.. toch wel, hihi. 

Ik draag hier maat s/m en is een loose fit. Zo kun je hem dus lekker los dragen over een jeans of een knoopje aan de voorkant, zoals ik hem draag! Ik combineer het shirt hier met een leather skirt en witte Adidas sneakers. Voor een heerlijke sportieve en stoere look!!

Ben jij een bad girl en wil jij dit gave shirtje ook? Shop hem hier!!


Liefs,

S U U S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s