REVIEW-ALERT 

Hai lieve lezers,

Yay! Vandaag heb ik dan eindelijk mijn pakketje van onfleekboutique kunnen openen.

Ik zal even wat leuks vertellen over onfleekboutique. Vrijdag heb ik deze te gekke boots besteld! ‘s Ochtends was deze bestseller weer verkrijgbaar, dus ik heb ze direct besteld. Het was denk ik 11 uur dat ik de bestelling plaatste. Twee uur later kreeg ik een email met daarin dat de bestelling al verzonden werd. Op dat moment was ik zo verbaasd, ik dacht heh?! Zie ik dit nou goed? Echt super snel, wat een service zeg!

Weer twee uur later kreeg ik een email. Daar stond in dat mijn bestelling al onderweg was, waarop ik dus wist dat ik ze zaterdag al binnen zou krijgen. Weer zo’n ‘omygosh’ momentje. Op dat moment baalde ik dat ik de boots niet bezorgd had bij mijn vriend, want daar was ik het weekend. Waaant, Stiekem had ik namelijk niet verwacht dat ze er zo snel zouden zijn. Zo zie je maar weer.. expect the unexpected’

Daarnaast was ik ook nog huiverig of de schoenen mij zouden passen. Ik ben een lange dame en heb maatje 41. Bij veel webshops hoef ik schoenen niet te bestellen, omdat ik vaak van te voren weet dat ze te klein zijn. Ik vond ze zo mooi dat ik ze het bestellen en afwachten waard vond. Ennnnnn, bij onfleek pasten ze zelf en kan zelfs met mijn teentjes wiebelen.. I’m so in love!

Ik ben verliefd geworden op deze boots omdat ze erg stoer zijn. De grote gespen die er op zitten maken het echt af! De gouden details ben ik helemaal verliefd op, Because i like it gold. Ook vind ik het gaaf dat ze open zijn, dit geeft een super leuk effect wanneer je geen panty of sokken draaagt. Lekker apart, lekker anders en niet te standaard, daar houd ik van!

Al met al ga ik zeker vaker bestellen bij Onfleekboutique en raad jullie allemaal aan om dit ook te doen! Naast schoenen hebben ze ook super gave kleding en SUPER goede service.

Dit is toch een plaatje?!

Liefs,

S U U S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s