LANCÔME MASCARA

Hai lieve lezers,

Vandaag heb ik twee mascara’s vergeleken en dit wil ik met jullie delen.

Ik ben dol op mijn wimpers en heb ze van nature al erg lang, wanneer ik er een goede mascara voor gebruik zijn ze prachtig om te zien. Ik houd dan ook van extra veel volume in mijn wimpers, ze mogen lekker opvallen. Soms vragen dames zich af of ik nep wimpers heb. Ik antwoord hier dan heel trots op dat het puur natuur is. Ik ga jullie mijn geheim bijna verklappen…. SPANNEENDD

zonder mascara

Voorheen gebruikte ik veel verschillende mascara’s maar had nog nooit de juiste ontdekt die goed werkt voor mij. Veel mascara’s die ik gebruikt had waren klonterig en plakten mijn wimpers aan elkaar, je zult wel kunnen begrijpen hoe geïrriteerd ik dan was. Destijds had ik hier een gesprek over met een klasgenoot, jaja toen ik nog op school zat. Zij raadde mij de mascara van Lancôme aan.


Nu gebruik ik al een tijd Lancôme, Grandiôse Extrême. Toen ik deze voor het eerst gebruikte was ik meteen in love! Geen klontpartijen meer en prachtige volle / lange wimpers. Ennn.. deze mascara geeft elk wimperhaartje individuele aandacht, wat ze natuurlijk ook nodig hebben. Een prachtig uitgespreide look, van ooghoek tot ooghoek, zijn al mijn wimperhaartjes verzorgd met een fijne mascara. Het borsteltje doet goed zijn werk, de eerste keer toen ik deze zag, dacht ik heh? Gaat dit werken voor mij? JA!! Het borsteltje is gebogen en lijkt op een zwanenhals, op deze manier kun je echt bij al je wimperhaartjes komen, zelfs in de hoekjes. Ook zijn je onderste wimperhaartjes makkelijk te bereiken. Dit allemaal lukt in een paar borstelstreken. Het is dan ook een synthetisch borsteltje, zonder haartjes. Dit werkt voor mij veel beter. Geen 10min meer bezig zijn met mascara.. I love it!

Grandiôse Extrême
Monsieur Big

Nu denken jullie vast dat jullie mijn geheim weten. Lees toch nog even verder..

Toen ik zag dat Lancôme een nieuwe mascara uitbracht, was ik direct erg nieuwsgierig. Helemaal omdat de Grandiôse Extrême mij zo goed bevalt! Ik ben naar de ici paris gegaan en heb daar mijn nieuwe aanwinst gekocht! Lancôme Monsieur Big, alleen de naam klinkt aannemelijk om te kopen.. Ik heb de verkoopster gevraagd wat zij van deze mascara vond, ze was erg eerlijk en benoemde dat zij hem niet fijn vond. Het is een borsteltje met haartjes, hierdoor kun je je haartjes minder goed van elkaar scheiden. Tenminste dit vond zij, een andere collega kon er juist wel goed mee over weg. Erg persoonlijk dus.

Mijn ervaring met Monsieur Big.. Toen ik hem voor het eerst gebruikte viel mij op dat er erg veel mascara op het borsteltje zit wanneer je hem uit de flacon haalt. Iets waar ik niet zo van houd. Eenmaal aanbrengen gaf deze mascara mijn wimpers een volle en extreme look. Wel had ik meer moeite om mijn haartjes uit elkaar te krijgen en bleven ze meer aan elkaar plakken. Min punt voor mij.. Verder maakt deze mascara mijn wimperhaartjes nog wel een stukje langer en zorgt het voor een zwartere intense look!

aan elkaar geplakte wimpers 😦

Maarrr, wat vind ik nou het fijnst?

Persoonlijk gaat mijn voorkeur naar de Grandiôse Extrême, hier kan ik beter mee werken en krijg ik een cleanere look. Wel gebruik ik af en toe de Monsieur Big als ik bijvoorbeeld uit ga, ik haal dan wel zo veel mogelijk mascara van borsteltje af, zodat de haartjes zo mij mogelijk aan elkaar blijven plakken!

Zoals je hier op de foto wel kunt zien, is links net iets meer messy dan rechts. Rechts staan de haartjes mooi naast elkaar.

Links – Monsieur big | Grandiôse Extrême – Rechts

Onthoud natuurlijk dat dit persoonlijk is en voor iedereen anders is. Toch hoop ik dat ik een twijfel heb kunnen wegnemen als jullie kiezen tussen de twee mascara’s of eens een uit willen proberen.
Heel veel liefs,

S U U S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s