THE-HAGUE

Hai lieve lezers,

Vorige week zondag ben ik samen met mijn vriend naar Den-Haag gegaan om tourist uit te hangen in eigen land. Ik moet zeggen, dat beviel goed!

We hebben heerlijk gewandeld door de stad op deze herfstachtige zonnige dag. Ik wilde graag bij Happy Tosti een tosti gaan eten, dit had ik al een keer op Social media gezien. Voor de rest zijn we gaan kijken naar dingen die ons aanspraken en zeker een kijkje waard zijn wanneer jullie in Den-Haag zijn.

HAPPY TOSTI

Het concept van Happy Tosti spreekt mij erg aan. Hier worden namelijk mensen met een beperking en mensen zonder beperking samen gezet tot een super sterk team! Ik ben erg dol op mensen met een beperking en vind prachtig om te zien dat zij worden opgenomen in de maatschappij! Ze zijn een beetje anders, so what? Iedereen heeft zo zijn plus en min punten, maar laten we vooral naar iedereen z’n plus punten kijken! Maakt de wereld wel een stukje mooier dacht ik zo.

Ik vind het prachtig om te zien dat deze mensen plezier in hun werk hebben en ook iets doen wat zij graag willen doen. Vaak wordt er gedacht dat deze mensen minder gelukkig zijn of een vervelend leven hebben. Ik geloof zeker dat zij veel obstakels hebben moeten bewandelen, maar minder gelukkig?! Nee dat zijn ze niet, stiekem denk ik dat zij zelfs gelukkiger zijn dan menig mens, omdat zij geluk in kleine dingen kunnen zien. Maar, om niet iedereen onder een kam te scheren, geloof ik ook zeker dat er mensen zijn die niet gelukkig zijn. Gelukkig worden er meer van zulke concepten zoals Happy Tosti gerealiseerd, om deze mensen ook geluk bij te dragen aan een mooi leven! And I love it!!!


We werden vriendelijk bediend door de ober, hij kon ons goed uit leggen wat we kregen en dat we even moesten wachten. Het uitserveren deed hij erg goed, dit gebeurt in menig restaurants nog niet eens zo goed.


Het interieur, kijk die schommels nou.. HOE LEUK IS DAT?! toen ik dat zag, was ik meteen verliefd en wist ik dat ik bij Happy Tosti wilde schommelen. Eenmaal aangekomen, was ik haast teleurgesteld, omdat het erg druk was. Gelukkig kwam er nog een plekje op de schommel vrij en mocht ik schommelen.

De tosti belegd met pittige chorizo, gruyère kaas, belegen kaas en jalapeño pepers, was erg lekker! Ook de home made limonade smaakte naar citroen en was heerlijk verfrissend. Mmmmm een echte aanrader!

TOSTI CHORIZOHOME MADE LIMONADE

——————————————————————

CHINATOWN

Na dit heerlijke bezoekje aan Happy Tosti, zijn we lekker gaan wandelen in de stad. Ik was nog maar een paar keer in Den-Haag geweest en ik had gehoord over China town, erg benieuwd waren we naar deze straat dus zijn we hier naar toe gelopen!

Erg cool om te zien hoe ze een straat omgetoverd hebben tot klein China. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het gevoel kreeg dat ik er liep, ook al ben ik er nooit geweest. Veel underground fast food tentjes en de rode bolletjes boven de straten, typisch Chinees.


—————————————————————

PEPERNOTENFABRIEK VAN DELFT

Aangezien ik een grote liefde heb voor pepernoten en laat ik deze liefde nou delen met mijn vriend. Zijn we naar de Pepernoten Fabriek gegaan. Eigenlijk was dit niet gepland en waren we gewoon lekker aan het wandelen door de stad.

Eenmaal in de winkelstraat, liepen we zo langs de pepernoten fabriek. Duuus we deden een paar stapjes achter uit en liepen de zevende hemel binnen.


Het is een super leuk klein winkeltje, je ziet door de hele winkel stellingen staan met daar zakjes pepernoten. Echt waar, overal waar je keek waren pepernoten. Er zijn wel 40 verschillende smaken pepernoten te verkrijgen. Zo heb je pepernoten met de smaak van limoncello, blue berry, appeltaart, caramel zeezout en irish coffee. Maarr, er zijn zelfs pepernoten met de smaken sweet chili, seroendeng en gember. Dit lijkt mij persoonlijk dus niet lekker, misschien voor de hartige mensen onder ons?! Midden in de winkel staat een tafel waar schalen met pepernoten op staan. Deze mag je proeven.


Nou en of ik geproefd heb. Zonder te weten dat het een drop pepernoot was, stopte ik deze in mijn mond. ik zal eerlijk zijn, deze was echt niet lekker… ook heb ik de smaak zure mat geproefd en deze heeft dan ook echt de intense smaak van een zure mat. Stroopwafel pepernoten waren er ook, deze vond ik lekker, maar niet mijn favo pepernoot. De laatste pepernoot die ik geproefd heb, is een van mijn favo desserts, tiramisu.. Ooh deze vond ik echt heerlijk! De smaak van de tiramisu proefde je meteen, mmm zo lekker.

We hebben twee zakjes pepernoten mee genomen. Stroopwafel pepernoten en natuurlijk de tiramisu pepernoten. Ze kosten €4,- per stuk. Valt mee voor zulke lekkere en speciale pepernoten.
——————————————————————

SMOOTHIE COMPANY

Na een middag door de stad gewandeld te hebben, liepen we langs the Smoothie company. Aangezien ik erg gek ben op smoothie’s en ze zelf ook vaak maak wilde ik er een proeven. Daarnaast ben ik de laatste tijd goed op mijn voeding aan letten, dus daar past een Smoothie super goed tussen!

Naast smoothies hebben ze ook nog juices, shots en boosts. Ook kun je er terecht voor een super healthy maaltijd, zoals salades en yoghurts. Voor iedereen die tijdens of na een dagje shoppen toch wat gezonds wil eten of drinken kan hier zeker terecht!

Je kunt ze bezoeken in Den-Haag en Amsterdam.

Maarr.. waarom kan ik nou nooit kiezen tussen al die lekkere combi’s, maar liefst tien smaken. Je kan kiezen voor een medium of large smoothie.

Om in de fitte levensstijl te blijven, heb ik gekozen voor de proteïn bomb. De protein bomb bestaat uit: advocado, banaan, kokosmelk, appelsap, noten en raw cacao. Dit klinkt als muziek in mijn oren! Na een slokje was ik direct verkocht. Mmmm dit is echt precies waar ik van houdt. Overal waar banaan in zit trouwens. Daarnaast heb ik ook een havermout cookie geprobeerd. Deze zijn ook echt goddelijk!

——————————————————————

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren!

Heel veel liefs,

S U U S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s