MICRO HAIR EXTENSIONS |BYJAMELY

Hai lieve lezers, 

Zondag heb ik model gezeten voor haar extensions. Dit is een nieuwe techniek en wordt ‘micro extensions’ genoemd. Mijn vriendin is kapster en wil haar gaan expertisen in micro haarextions.  

Zoals jullie misschien wel weten zijn er wel wat technieken voor haar extensions, alleen beschadigd dit vaak je haar. Het breekt af of komt in een klit te zitten, iets wat je niet wilt als je van je haar houdt! Daarom zijn er hele slimme haar liefhebbers, die een briljant idee hebben bedacht. De micro haarextensions die je haar niet afbreken! Hierdoor blijft je haar gezond en kan het door blijven groeien. Het haar wat hiervoor gebruikt wordt is van Natural Hair Company, dit is allemaal echt haar en heeft een fair trade keurmerk! Iets wat we allemaal willen, toch? Goede haar kwaliteit wat super lang mee gaat.  Daarnaast is de techniek die er gebruikt wordt ook nog eens een super snelle techniek en zo heb je binnen een uur een volle bos met haren.

DE TECHNIEK

Zoals je in het filmpje kunt zien, worden er micro ringetjes in je haar gezet. Deze worden heel simpel met een open naald aangebracht. Met het tangetje worden ze klem gezet om je haar. Wanneer een hele baan met micro ringetjes rondom je hoofd zit. Kan de strook haar in je haar vast gemaakt worden. Dit doormiddel van een speciaal soort garen. Voor en na de microringetjes wordt dit vast gezet met een speciaal knoopje en zo zit uiteindelijk de strook aan je haar vast gemaakt. 

HET HAAR 


Hier zie je een aantal kleuren haar, er zijn in totaal 35 verschillende kleuren.  Daarnaast worden er steeds nieuwe kleuren toegevoegd en er zitten nu zelfs al 6 balayage kleuren bij! Super handig wanneer je een balayage hebt, hierdoor valt de haar strook totaal niet op! 

EN VERDER

Hoe kan het zijn dat met deze techniek je haar niet afbreekt? Dit komt doordat je haar vast gezet wordt met plastic micro ringetjes. Deze worden OM het haar gezet en daarom beschadigd je haar niet. 

Hoe kan je haar gezond blijven groeien? Dit komt doordat de micro haarextensions met je haar mee groeien. Het is dus ook zo dat je extensions dus uitgroeien. Dit gebeurt gemiddeld na 6 a 8 weken, dit hangt natuurlijk af van hoe snel je haar groeit.

Doet het ook pijn? Nee, je voelt er niks van. In het begin is het natuurlijk even wennen, maar het voelt niet zwaar aan of vervelend aan. Het is daarnaast ook geen vervelend gevoel, je voelt het, meer niet. Het kan wel zo zijn dat er met het inzetten net één haartje een beetje strakker zit, geef dit direct aan, dan kan het ringetje wat naar beneden geplaatst worden en is het gevoel weg. 

Wat is de kwaliteit van het haar? Het haar wat gebruikt wordt is haar uit Azië en heeft een fair trade keurmerk. Dit houdt in dat er op een eerlijke manier en eerlijke kosten aan het haar verbonden zijn. Het haar kun je 9 tot 12 maanden gebruiken, mits je het goed verzorgd met de producten die de kapster je adviseert.

Hoeveel weaves heb ik nodig? Dit is per persoon verschillend. Het ligt er vooral aan of je haar dik of dun, lang of kort is. De kapster zal je hier een goed advies over geven. 

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen hoe deze nieuwe techniek van microhairextensions werkt. Ben je nou zo enthousiast geworden en wil je ook langer of dikker haar? 

Stuur een berichtje naar info@byjamely.nl  of neem een kijkje op haar Instagram of Facebook.
Veel liefs, 

S U U S

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s