HIGHLIGHTER KIKO MILANO | REVIEW

Hai beautyqueens,

Vandaag een review over mijn lievelings highlighter van dit moment.

Toen ik op vakantie was op Tenerife, zag ik de KIKO-Milano, hier moest ik natuurlijk naar binnen lopen. Toen ik deze highlighter zag was ik meteen verliefd! Deze highlighter is erg mooi van kleur en heeft een prachtige dekking.


FALL 2.0 IN LOVE 

Ik ben dol op deze highlighter en gebruik hem daarom ook dagelijks. Het fijne aan deze highlighter is dat hij super goed blijft zitten. Ook dekt hij goed en zie je ‘m goed zitten! De highlighter is gebrand, waardoor het voor een licht effect zorgt op de huid. De poeder smelt in je make-up waardoor het voor een prachtig resultaat zorgt.

Wanneer ik ‘s ochtends mijn make-up doe, dan geeft die ‘s avonds nog steeds een glow. De prijs kwaliteit verhouding is super, de prijs in NL is €13,95, in Spanje betaalde ik er €9,95 voor.


Wel moet ik vertellen dat ik daar geen voorstander van ben, wanneer ik er ‘s avonds op uit ga zal ik zeker al mijn make-up bij moeten werken voor een frisse look. Ik denk dat dit voor iedereen geldt!

Maarr, wanneer je hier geen tijd voor hebt en gewoon een hele dag lang door moet, blijft die gelukkig wel shinen.

img_7331
Hier zie je hoe de glow op het jukbeen er uit ziet. 
img_7337
Hier kun je de glow op mijn neus en boven mijn lippen zien. 

KLEUR

De kleur van deze highlighter is echt zooo mooi! De kleur 01 Gold in progress heeft dus een zacht gouden kleur met een natuurlijke glow. Ik kies altijd voor een highlighter met natuurlijke glow, omdat ik dit toch het mooiste vind bij mijn gezicht. Make-up mag gezien worden maar voor mij geen overdreven kleuren op mijn gezicht!img_7622.jpg

COLLECTIE 

Deze highlighter komt uit de Fall 2.0 collectie en is in twee kleuren beschikbaar. Hieronder zie je de twee kleuren die er beschikbaar zijn. De 02 Steps to Modern was mijn oog als eerste op gevallen, toch vond ik deze minder mooi bij mijzelf staan. Ik denk dat deze mooier staat bij iemand met een donkere huid.

01 Gold In Progress                                                           02 Steps To Modern 
UITERLIJK

De verpakking van de highlighter is ontworpen door designer Ross Lovegrove. De pack heeft een nacht blauwe kleur en boven op zie je het KK-logo wat er in verwerkt zit. Ook zie je een stippenmotief. Lovegrove is geïnspireerd door de stad Venetie. De mysterieuze en intrigerende sfeer wil hij in het pack terug laten komen.

Het pack is erg compact, er zit zoals je in deze post kan zien, ook een spiegeltje in. Dit is natuurlijk super handig wanneer je deze prachtige highlighter met je mee neemt. Hij is klein in formaat en zal altijd in je handtas passen!

lrg_dsc01738

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden over deze highlighter? Koop hem hier! < 3

Hebben jullie deze highlighter van KIKO-Milano ook en wat vinden jullie er van? Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen! 

 

XOXO

S U U S 

Een reactie op “HIGHLIGHTER KIKO MILANO | REVIEW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s