PJ LOVE! 

Hello cuties,

Vandaag doe ik eens gek en heb ik een artikel over een tè schattige pyjama!

Ik ben dol op pyjama’s alleen koop ik deze niet vaak. Ik ben er ook best wel kieskeurig in en wil een mooie pyjama waar ik mij goed in voel. Je zal mij niet zo snel zien in een simpele pyjama met van die knoopjes op het truitje en lange broekjes met dat standaard hokjes patroon of van die pyjama’s met Disney opdruk, ughh I don’t like that..

Pyjama’s die ik draag wil ik mij mooi in voelen en mogen ook een tikkeltje sexy zijn, niet te veel hoor, het blijft tenslotte een pyjama. Shorts vind ik erg mooi met een mooi hemdje en dit allemaal met een zacht of satijnen stofje. Daar boven op draag ik een  mooie kimono en dat maakt mijn slaapoutfit helemaal af! Ik hou van net anders en niet zo standaard. Standaard is in mijn ogen wat ik heb omschreven in de vorige alinea.


SECRET POSSESIONS | PRIMARK

Vaak maak ik als ik in de stad ben een rondje door de Primark. Ook dit keer kon ik slagen, want ik zag deze te leuke PJ! Het is een pyjama met een velvet stofje, dit maakt het natuurlijk al tè leuk! Doordat het velvet is krijgt het echt een prachtige glow, ook dit vind ik erg mooi aan de pyjama. Daarnaast is het gebruik van lichte kleuren in combinatie met donkergroene van de kimono een perfecte combi! Zoals je misschien wel kunt zien zit er een bloemen patroon in verwerkt en geeft de pyjama een prachtige finishing touch!

De pyjama bestaat uit twee delen, een short en een hemdje met V-hals. De V-hals maakt het in mijn ogen vrouwelijker. Het hempje is afgewerkt met een lichtblauwe border rondom de V-hals. Ook is deze border te vinden op de short, dit bij de broekzakjes. Ook erg handig trouwens! De strik op het short maakt het helemaal af en is een prachtig detail!


Ik combineer deze pyjama met een donkergroene kimono, ook van de primark. De kimono is afgewerkt met kanten randjes wat hem een prachtige uitstraling geeft. De donkergroene kleur vind ik erg mooi en straalt luxe en classy uit!

Wat kost het? 

Zoals je natuurlijk wel weet is de primark niet duur en is de prijs-kwaliteit verhouding super. Je moet er niet van uit gaan dat deze kledingstukken jaren mee gaan, dit hoeft in mijn ogen ook niet. In deze gevallen koop ik liever vaak wat nieuws dan dat ik er veel geld voor betaal.

Kimono €11,95
Pyjama €14,90 Wat vind jij van deze PJ? Koop jij wel eens pyjama’s bij de Primark of vaak bij een andere winkel? Ik ben erg benieuwd naar jouw mening! 


XOXO

S U U S 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s