ABOUT

unnamed (1)
Een bijschrift invoeren
Hai,
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Susanne. Ik ben 23 jaar oud en woon in Enschede. Ik ben geboren op 11 november 1994 te Heerenveen. Ik heb tot mijn 19e jaar in Akkrum, (Friesland) gewoond bij mijn ouders en zus. Vanaf daar ben ik verhuisd naar het ‘ooo’oosten, Enschede dus, hier woon ik nu al bijna vier jaar met heel veel plezier.  

Ik ben iemand die graag anderen mensen inspireert. Ik ben van mening dat je mensen het beste kunt inspireren door het te hebben over onderwerpen die het dichtst bij mij zelf liggen! 

Wat toch echt SUUS is, is fashion, ik hou van nieuwe kleding shoppen, wanneer ik dit doe, voel ik mij echt herboren en ben ik zo blij als een klein kind!
Beauty is dan ook iets wat bij mij hoort. Ik ben altijd aan het kijken naar nieuwe make-up en haar trends. Ook op het gebied van huidverzorging ben ik constant opzoek naar wat bij mijn huid past.
Fotograferen, ja ook hier houdt ik van. Van voorwerpen waar ik van houdt maar ook van mijzelf. Denk hierbij aan nieuwe outfits, beautyproducten en heerlijke recepten.

Naast deze onderwerpen houd ik erg van fitness en koken. Wanneer ik in de sportschool sta, vergeet ik even alle dagelijkse activiteiten die ik nog moet doen, een paar uurtjes me-time en mij zelf uitdagen to the max. Het voldane gevoel wat ik na het trainen heb, is erg verslavend.
Koken, dit is ook iets waar ik erg veel van houdt. Wanneer mijn eten andere mensen blij maakt, wordt ik zelf ook blij. Eten is happiness, helemaal wanneer iets gezonds net zo lekker is als een iets ongezondere maaltijd. Daarom probeer ik vaak nieuwe gezonde recepten uit.

Hopelijk kan ik jullie inspireren en vinden jullie het leuk om mijn posts te lezen! 

 

‘If you can dream it, you can do it’

Veel kijk en leesplezier!!

Liefs,
S U U S